forside

Praktisk info

veibeskrivelse

nyhet

kontakt


PRAKTISK INFOMASJON TIL DEG SOM STILLER MED BOD PÅ NESODDMARKEDET:
Nesoddmarkedet avholdes som regel den andre lørdag i hver måned.Åpningstid for publikum er 11.00-15.00. Vi starter rigging i 9/10-tiden. Det er lov å komme tidligere hvis du trenger mere tid, og ønsker du å stå lengre enn 15.00 så er det også helt greit!
Alle tar med det de trenger selv av bord, stoler osv til sin egen bod. Trenger du strøm så må du også ordne dette selv. Oppsettet av bod/bord: se kart. Max bredde på boden: 3 meter. Har du telt, så er max størrelse på dette 3x3 meter. Det er mulig å bare stille med et lite bord også. Du kan stille deg opp hvor du ønsker, så lenge du forholder deg til bodplasseringene på kartet.

Hvis det regner har vi fått lov til å stå under taket, foran inngangen til Tangenten. Det er ikke tillatt å kjøre på fortauet for å komme til plassen, så bord, varer osv må bæres fra parekingsplassen eller fra Popup-Parken.

RETNINGSLINJER IFBM. KORONA: Her er retningslinjene fra kommuneoverlegen:
1. Ingen som er syke får ha bod eller komme på marked.
2. Avstand mellom folk og boder: minst 1 meter.
3. Ingen må ta på noe de ikke skal kjøpe.
4. Desifiseringssprit tilgjengelig.
5. Flater og kontaktpunkter må rengjøres.
6. Anbefale vipps og trådløs betaling.
7. Max 200 personer til stedet samtidig.
8. Hver enkelt har ansvar for det som skjer foran sin bod. Om nødvendig: varsle om 1 meters regelen.

PRIS: Så lenge det er gratis å låne Popup-parken ved Tangenten, er det gratis å stå på markedet.

PÅMELDING: Dette organiserer vi i facebook-gruppa vår. Der lager vi påmeldingsliste til hvert marked, i meningsmålings-funsjonen. "Førstemann-til-mølla"-prinsippet gjelder i utgangspunktet, men siden vi bestreber oss på å ha så variert sortiment som mulig, så forbeholder vi oss retten til å sortere hvis det blir for mange av en type varer.
Når vi har nådd max antall på 50 deltakere så skriver du deg på venteliste i kommentarfeltet under. Er du påmeldt, men blir forhindet fra å komme, kryss deg vekk fra påmeldingslisten og gi beskjed, slik at de på ventelisten får plass!

BILKJØRING OG PARKERING: Det IKKE er lov til å kjøre og/eller parkere på fortauet på forsiden av Tangenten. Må du kjøre bil, kjør inn på baksiden og gjennom manuell bom; Kjør inn på plassen, less av bilen så fort som mulig og kjør bilen bort til parkering med en gang du er ferdig med lessingen. (Se kart). Prøv å gjør kjøring på plassen og av/på-lessing så smidig som mulig.
Ta hensyn til hverandre!
Av sikkerhetsmessige grunner er det IKKE lov å kjøre inn på plassen når markedet er igang, dvs. mellom kl. 11-15!

NÅR VI PAKKER SAMMEN: - så passer vi alle på at vi har fått med oss alt av utstyr, u-solgte varer, emballasje, søppel osv fra vår egen plass. Pass også på å sette evt. bord eller stoler som du har lånt, tilbake der du fant det! Og vær kollegial mot oss andre; ikke pakk sammen før tiden, uten at det er en god grunn for det. Og det gjentas; det er uansett IKKE lov å kjøre bil inn på plassen mellom kl. 11.00 og 15.00!
Alle tar ansvar for å plukke med seg søppel. Ta et siste overblikk før du reiser hjem og pass på at ingenting står igjen etter oss. Så lenge kommunen er fornøyd med ryddingen vår så får vi stå her gratis. Dette klarer vi fint! :D

Til slutt: Lykke til med salget! Ha det gøy! :D

Lurer du på noe, så spør i vei i Facebook-gruppa!