Julemarkedet

 

 

Det blir julemarked med markedsboder ved Tangenten og på Tangen torg fra kl 12. Julegrana tennes kl 17. Arrangementet er et samarbeid mellom Nesoddmarkedet, Tangen senter og Nesodden kommune.

Vi gleder oss til å se deg!

 

 

INFORMASJON TIL UTSTILLERE:

Vi har ca 35 telt/bodplasser som settes opp på forhånd, med lys. Disse teltene settes opp på Torget foran Tangen Senter og i Julegata foran Tangenten.

Disse plassene kan dere leie. OBS: Vær raskt ute - disse plassene går fort unna! NYTT I ÅR er at du må leie bord, da dette ikke følger med boden.


Alle plassene blir tildelt etter "førstemann til mølla-prinsippet, så her er det bare å kjappe seg! :)

 

 

- Vil du leie bod - påmeldingsskjema her.

 

 

 

PRISER:

Hel bod (3 x 3 meter bodplass i telt med lys).

 

300 KR

 

Halv bod (1,5 x 3 meter plass i telt med lys)

 

200 KR

 

Leie av bord (ca 1 x 2,2 meter)

 

100 KR

Nesoddmarkedet i Popup-Parken. (Her må man ordne

egne boder selv).

GRATIS

 

 


Viktig informasjon:

 

Påmelding og betaling: Du får bekreftet plassen når avgiften er betalt. Det er "førstemann til mølla-prinsippet" som gjelder og vi kan ikke love at du får tildelt den plassen du ønsker, men vi gjør så godt vi kan. Beløp betales inn på kontonr. 9490 06 26740. Påmeldingsskjema her.

 

OPPMØTE/RIGGING:
Vi begynner å sette opp teltene og rigger strøm ca kl. 9.00. Vi regner med at teltene er ferdig oppsatt ca kl. 10. Du må gjerne komme å sette i gang med rigging før dette, men risikerer da at teltet ditt ikke er helt klart. Husk at det kan bli kaldt, så hver halvtime som du ikke må stå ute, hjelper.
Vi har nummerert bodene. Merk deg hvilket bod-nr du har fått tildelt, sjekk kartet og finn boden din.

Teltene monteres uten vegger, så hvis du ønsker å skille din bod fra sidemannen, så ta med noe å henge opp selv. Det er noen teltvegger tilgjengelig.
NYTT AV ÅRET ANG. BORD: OBS! I år kommer ikke bodene "automatisk" med bord. Dette må bestilles og det gjør du i påmeldingsskjemaet.

Bod-fronten - hvor dere selger fra - har en bredde på 3 meter, uansett om du leier hel eller havl bod.
Markedet starter kl. 12.00. Julegrantenning er kl. 17.00 - vi kan begynne å pakke ned bodene etter dette. Ca 17.30. Man forplikter seg til å ha boden åpen i hele åpningstiden. Vær solidariske og hold boden åpne, selv om du går tom for varer.

NB: Ingen synlig nedpakking av boden før juletreet er tent!

 

STRØM, LYS OG VARME:
Lyslenker langs bodene på forsiden av alle teltene, som gir lys til teltet, blir oppmontert på lørdags morgen sammen med teltene. Hvis du ønsker mere lys inne i teltet må du ta med dette selv. Det er mulig å koble seg på strøm NB – kun til lys! - så ta med lang ute-skjøteledning hvis du vil ha litt ekstra lys i boden din. Ta gjerne med lyslenker å dekorere inni boden med også, sånn at vi får skikkelig god julestemning på markedet! Vi har ikke kapasitet til varmeovner e.l.
De som skal selge mat eller noe annet som trenger ekstra strøm skal ha avtalt dette med oss på forhånd. Til dere: Ta med egne skjøteledninger.
Det blir også montert opp 3 lyssøyler med 4 strømuttak pr. søyle. Fordelt rundt på markedsplassen.
Sørg for at alt utstyret du bruker er jordet og godkjent for bruk utendørs!
Ingen av oss ønsker vel å kortslutte hele anlegget slik at vi ikke får tent julegrana kl. 17.00… ? ;)
Ha med litt papp eller isolert sitteunderlag som du kan stå på. Det isolerer kulda fra bakken og gir god støtdemping for føttene dine. Ha på godt med varme klær! Vi står ute i 6-7 timer og det er dessverre ikke mulig å bruke varmeovner. Bruk av åpen ild er IKKE tillatt!

 

BILKJØRING:
Det er IKKE LOV å kjøre bil på markedsplassen foran Tangensenteret etter kl. 11.00. Da stenges bommen! Det er overhodet ikke lov å kjøre bil inn på fortauet foran Tangenten. Vær smidig og ta hensyn til dine med-utstillere! Vær rask med å tømme bilen for varene du skal ha i boden din og kjør vekk fra markedsplassen.

 

PARKERING:
Etter at du (raskt) har tømt bilen, kan du kjøre og parkere bilen på fotballbanen bak Tangenten/skolegården av Nesoddtangen barneskole. Denne parkeringen er gratis og KUN til utstillere! Det er ikke mulig å parkere bilen inne på markedsområdet.

 

SØPPEL:
Hold et øye med plassen rundt boden din og sørg for at det ikke flyter med søppel. Det er fint om du tar ansvar for de 3 meterne foran boden din også. Når du rigger ned etter markedets slutt: ta en ekstra titt rundt deg og ta med søppel som ligger rundt.

Vi er flere hjelpere som vil være tilstede på lørdag for å hjelpe dere å finne plassen osv. Se etter gule refleksvester.

 

Ta kontakt med oss på e-mail hvis det er noe du lurer på!