Julemarkedet

 

 

Det blir julemarked med markedsboder ved Tangenten og på Tangen torg fra kl 12. Julegrana tennes kl 17. Markedet stenger ca. kl. 17.30. Arrangementet er et samarbeid mellom Nesoddmarkedet, Tangen senter og Nesodden kommune.

Vi gleder oss til å se deg!

 

26.11.2019: Det er dessverre ingen flere plasser igjen å leie på markdet vårt.

 

INFORMASJON TIL UTSTILLERE:

 

- tilbake til forsiden

 

- Link til utstilleroversikt

(word-dokument)

 

- Program

 

- Kart over markedet

 

- Facebook

 


Viktig informasjon:

 

Påmelding og betaling: Du får bekreftet plassen når avgiften er betalt. Det er "førstemann til mølla-prinsippet" som gjelder og vi kan ikke love at du får tildelt den plassen du ønsker, men vi gjør så godt vi kan. Beløp betales inn på kontonr. 9490 06 26740. Påmeldingsskjema her.

 

OPPMØTE/RIGGING:
Vi begynner å sette opp teltene og rigger strøm ca kl. 9.00 på lørdag. Vi regner med at teltene er ferdig oppsatt ca kl. 10. Du må gjerne komme og sette i gang med rigging før dette, men risikerer da at teltet ditt ikke er helt klart. Husk at det blir kaldt, så hver halvtime som du ikke må stå ute, hjelper.
Vi har nummerert bodene. Merk deg hvilket bod-nr du har fått tildelt i listen under, sjekk kartet nederst i dette info-brevet og finn boden din.
Teltene monteres uten vegger, så hvis du ønsker å skille din bod fra sidemannen, så ta med noe å henge opp selv. Det er mulig det er noen teltvegger tilgjengelig. Spør oss hvis du trenger.

De som har bestilt bord, får disse utdelt fortløpende etter hvert som teltene blir satt opp.
Bod-fronten - hvor dere selger fra - har en bredde på 3 meter. Dere som har bod nr 20 til 23, og 32 til 42 foran Tangenten har front på 2 sider. Noen har til og med front på 3 sider. (Se kart). Tenk på det når du planlegger rigging av boden din. Dere som har bodene 15-19 foran Tangensenteret: Her har vi med vilje satt boder foran trappa i år, for å unngå at folk bruker denne. Det er ikke fotgjengerovergang ved denne trappa, så vi vil unngå ulykker.

Markedet starter kl. 12.00. Julegrantenning er kl. 17.00. Vi holder markedet åpent en halvtime etter dette, dvs. at vi ikke begynner å pakke ned bodene før kl. 17.30. Du er forpliktet til å ha boden åpen i hele åpningstiden. Vær solidarisk med dine medutstillere og hold boden åpen, selv om du går tom for varer. NB: Ingen synlig nedpakking av boden før 17.30!

 

STRØM, LYS OG VARME:
Lyslenker langs bodene, som gir lyset til boden din, blir oppmontert på lørdags morgen sammen med teltene. Hvis du ønsker mere lys inne i teltet må du ta med dette selv. Det er mulig å koble seg på strøm NB – skjøteledninger må være godkjent for utebruk og apparater må ikke ha jordfeil! Ta også gjerne med batteridrevne lyslenker eller lamper hvis du har dette, og ta masse julepynt å dekorere inni og utenpå boden med, sånn at vi får skikkelig god julestemning på markedet!  
Det blir også montert opp lyssøyler med 4 strømuttak pr. søyle på Nesoddmarkedets område, (Popup Parken).
Sørg for at alt utstyret du bruker er jordet og godkjent for bruk utendørs!
Ingen av oss ønsker vel å kortslutte hele anlegget slik at markedet vårt blir mørklagt og vi ikke får tent julegrana kl. 17.00… ? ;)

Det er meldt oppholdsvær med litt sol J og 7-8 minusgrader på lørdag! Vi har ikke kapasitet til varmeovner e.l. så kle deg godt! Ha med litt papp eller isolert sitteunderlag som du kan stå på. Det isolerer kulda fra bakken og gir god støtdemping for føttene dine. Ha på godt med varme klær! Vi står ute i 6-7 timer og det er dessverre ikke mulig å bruke varmeovner. Bruk av åpen ild er IKKE tillatt!

 

BILKJØRING:
Det er IKKE LOV å kjøre bil på markedsplassen foran Tangensenteret etter kl. 11.00. Da stenges bommen! Det er overhodet ikke lov å kjøre bil inn på fortauet foran Tangenten. Vær smidig og ta hensyn til dine med-utstillere! Vær rask med å tømme bilen for varene du skal ha i boden din og kjør vekk fra markedsplassen.

 

PARKERING:
Etter at du (raskt) har tømt bilen, kan du kjøre og parkere bilen på fotballbanen bak Tangenten/skolegården av Nesoddtangen barneskole. Denne parkeringen er gratis og KUN for utstillere! Det er ikke mulig å parkere bilen inne på markedsområdet.

 

SØPPEL:
Hold et øye med plassen rundt boden din og sørg for at det ikke flyter med søppel. Det er fint om du tar ansvar for de 3 meterne foran boden din også. Når du rigger ned etter markedets slutt: ta en ekstra titt rundt deg og ta med søppel som ligger rundt.

 

Vi er flere hjelpere som vil være tilstede på lørdag for å hjelpe dere å finne plassen osv. Se etter gule refleksvester.

 

Ta kontakt med oss på e-mail hvis det er noe du lurer på!